Zimní setkání členů a příznivců Dětské Mensy

Vážení rodiče,

rádi bychom Vás pozvali na zimní setkání členů a příznivců Dětské Mensy. Naším cílem je dát možnost členům Dětské Mensy se seznámit, strávit společně trochu času a navázat přátelství s podobně laděnými dětmi a mladými lidmi. Rodičům těchto dětí chceme umožnit sdílení zkušeností ze života s nadanými dětmi, s reakcemi okolí, z práce se školou, načerpat inspiraci z volnočasových aktivit a také ujištění, že v tom nejsou sami 🙂

Setkání se budou účastnit také zkušení odborníci z oblasti péče o nadané děti. Vítány jsou celé rodiny, členství v Mense není podmínkou. Stejně jako na minulých setkáních se můžete těšit na vstřícnou, otevřenou a příjemnou atmosféru. (Odkaz na reportáže z minulých setkání najdete na konci tohoto e-mailu.)

Setkání se uskuteční ve dnech 28.–31. ledna 2016 (čtvrtek – neděle) a bude probíhat v Hotelu Luna na Vysočině. Kdo nemůže přijet už ve čtvrtek, může se přihlásit na zkrácený pobyt (pátek – neděle). Kvůli omezenému počtu míst se prosím přihlašujte co nejdříve, nejpozději však do 5. 1. 2016 (včetně). Po tomto datu nám hotel nemůže rezervovat volné pokoje.

Bližší informace o setkání a elektronickou přihlášku najdete na http://deti.mensa.cz/index. php?pg=udalosti&aid=848.

Záložka pro permanentní odkaz.