Noc ve škole

DSC_9307V noci ze čtvrtka 25. na pátek 26. dubna se konala akce „Noc ve škole“. O realizaci této akce byl již dříve obrovský zájem. Vzhledem ke špatnému počasí se Noc ve škole konala až nyní. I přes toto zpoždění  měla velký úspěch.
Celá akce začínala v 18.00 h, kdy se sešli všichni účastníci na školním hřišti u ohniště. Následovalo krátké seznámení s večerním programem. Programové bloky si každý žák mohl vybrat v libovolném pořadí. Poté se všichni „ubytovali“, ať už ve svých třídách, nebo ve stanech, které si sami donesli. Při konstrukci některých stanů se naši učitelé moc zasmáli, o čemž vypovídá fotogalerie pana učitele Stibora.


Večeře u většiny probíhala formou opékání špekáčků. Jako další bod večerního programu byla diskotéka, jež byla zpestřena tanečními souboji. Celá diskotéka skončila v 22.00 h. Nebýt nočního klidu, věřím v to, že by pokračovala ještě hodně dlouho.
O půlnoci se dala do pohybu noční hra (nakonec povinná pro všechny). Tato hra se také všem moc zalíbila kvůli své nápaditosti a aktivní zábavě.  Po skončení všichni zalehli do svých spacáků a spokojeně se odebrali do říše snů:) Děkujeme školní jídelně za nachystání  čaje na naši páteční školní snídani.

Pavel Šmarda, VII.B

Záložka pro permanentní odkaz.